Se så fin bild jag har…

Ja nu är ju säsongen igång så då måste sidan piffas upp med Färjestads fina arena Löfbergs Lila Arena. 😀 Njut hockey lööövers.

Tänka sig vad bra det gick mot Djurgården najjjjs 1-4 trots att dom hade spelat tuffa matcher innan senaste dagen innan mot Los Angeles Kings tydligen en hyfsat jämn match som slutade 4-3 till Kings. Bra jobbat guuubar. Jag som tippade 3-4 trodde Diffisarna var lite mer på hugget. Heino ska ha kred i massor han räddade laget då det behövdes.

Jag lägger mina tips på egen sida under fliken Eliserie tips .

Jippans i morgon kan man se FBK-Mora i Kanal 9 sluuuurp nedsläpp kl 15:00. Mora slog ju mästarna MODO med 4-3 så det blir till att hålla undan knäckebrödet så laget inte har så mycket kraft med sig. 😉 Sen har dom ju Pitkämäki han går inte av för hackor. Hoppas på skön hockey.

Snuvan har åter dragit sig in i denna stuga Nathalie var redigt visen redan i onsdags men gick ändå till plugget. Jag ringde henne sjuk till torsdagen dumt att smitta andra. Hon hade feber och såg eländig ut.
Även Stefan låter illa hostar och snörvlar men han gick till plugget men avstod träningen.

Beställde pluskort till Stefan så han kan fara alla dagar dygnet runt hoppas det kommer fort. Trodde det skulle kosta dryga tusenlappen men så här sent in i hösten kostade det 725:- (tack SL) sen får man visst tillbaka något när han fixar kortet i stan. Bra med det man köper över nätet för skulle han sumpa det får han ett nytt. Gäller en gång men det är ju inte illa så, skön försäkring.

Technorati-taggar: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s