Grattis 2 x Lars

Lars har namnsdag och det heter ju både Lasse och Stefan. Dessutom fyllde Britt år denna dag Lasses mamma. Men Lasse är ju föräldralös nu förtiden (som han brukar säga) så det firas ju inte. Men datumen sitter ju fast i huvudet.

Madeleine och Nino kikade in med hirs till grabbarna i köket. Stora maffiga från Zooaffären inga fjuttisar från Maxi. Jag fick en spermie med  likör och två citron/lakritsgodisar och Lasse fick en flaska whiskey. Inte dumt alls. Hon hade vart på båtresa och handlat. Tack gumman. Men du glöm syskon asg.

Jag och Nathalie skulle gå och handla men vi prickade in ösregn så det fick bli bilen. Hamburgare med Maxbröd det brödet är värt varenda krona.
IMAG0254

Har använt bilden tidigare med så ser brödet ut. Så såg nästan vår middag ut minus potatissalladen.
Skulle kika på lite filmer vi hittat men det blev bara en för den andra försvann. Mamma och Marie hade också blivit besvikna. Något hände just som den skulle börja.

Jag gräddade bröd till fikat som vi köpt i frysdisken på Maxi vaniljflätorna som vi diggar. Sen hade vi varsin pinnglass på det. Lite minifira namnsdag och gotta oss lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s