1 September

Men det känns fortfarande som sommar i luften. Visst har vi haft regnskurar till och från men det har bara varit skönt. Nathalie började utnyttja möjligheten att resa direkt. Far fram över staden så jag vet inte vad. Drog till Jolin en redig resa med både tbane byte samt Roslagsbana. Inget kan stoppa henne nu. Ler 

Just ja Stefan var ju till tandis och han sa att en kanal spruckit så han blev hänvisad till specialisttandläkare. Denne kollar och vad hittar han jo en bit borr i tanden. Den biten kan de inte få bort och har han nu otur kan det bli så att hela tanden kanske måste bytas ut. Piss tandläkare han var till först. Stefan sa redan de första två ggr att han verkade amatörmässig. Nu blev Stefan förbannad så han ringde dit och den tandläkaren ska ringa honom i morgon. Jag vet inte riktigt vad man gör vid felbehandlingar, men vi får väl ta det var efter det kommer nu.

Dagen gick jag fixade en fläskfilé i örtagårdssås lite special med rödlök och crème fraiche Philadelphiaost  då jag knappt hade någon grädde hemma. Blev gott.

Väntade in Nathalie som blev lite halv sen. Sen kröp jag till kojs ganska mör. Denna skiten tar på en. Hua.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s