Tröjnummer från 1-100. 💚💚💚 Åsa 💚 #Repost @farjestad_bk ・・・ #22 Per Åslund Grabben från Kil har, förutom ett år i Kölner Haie, spelat i Färjestads a-lag i hela sitt vuxna liv. Han debuterade i SHL säsongen 2006-07 och har till idag spelat precis 600 seriematcher för Färjestad. Han har hunnit med att vinna SM-guld vid två tillfällen (2009, 2011) och gjorde sin poängmässigt bästa säsong 2019-20. Innan Åslund lade beslag på 22:an så har den burits av ett gäng målvakter. Vad sägs om Kent Bodin, Christer Dahlgård och Patrik Haltia! #fbkse #fbktröjnummer

Tröjnummer från 1-100. 💚💚💚
Åsa 💚
#Repost @farjestad_bk
・・・
#22 Per Åslund
Grabben från Kil har, förutom ett år i Kölner Haie, spelat i Färjestads a-lag i hela sitt vuxna liv. Han debuterade i SHL säsongen 2006-07 och har till idag spelat precis 600 seriematcher för Färjestad. Han har hunnit med att vinna SM-guld vid två tillfällen (2009, 2011) och gjorde sin poängmässigt bästa säsong 2019-20.
Innan Åslund lade beslag på 22:an så har den burits av ett gäng målvakter. Vad sägs om Kent Bodin, Christer Dahlgård och Patrik Haltia! #fbkse #fbktröjnummer (https://instagr.am/p/CAIfiqiDdzi/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s